نرمافزارهای شبیه ساز اندروید به طور کلی برای سه هدف خاص استفاده میشوند. گیمرهای مشتاق برای تجربه بعضی عناوین مطرح موبایل روی پی سی از این نرمافزارها کمک میگیرند. اما دسته دوم توسعهدهندگانی هستند که میخواهند پیش از عرضه اپ یا بازی نهایی، از اجرا شدن محصول روی طیف وسیعی از دیوایسها خاطر جمع شوند. این دسته افراد هم میتوانند به سراغ شبیهسازهای خاصی بروند.
اما دسته سومی از افراد هم وجود دارند که برای افزایش راندمان کاری به سراغ نرمافزارهای شبیه ساز میروند. اگر اپلیکیشنی فقط روی اندروید باشد و نخواهید برای کار با آن بین رایانه و گوشی جابجا شوید، به کمک شبیهساز میتوانید آن اپلیکیشن خاص را روی رایانه هم داشته باشید. در هر صورت جزو هر کدام از سه دسته بالا که باشید، باید بدانید که کدام نرمافزار شبیه ساز اندروید برایتان مناسبتر است.
ما در این مقاله تلاش داریم که انتخاب را برایتان سادهتر کنیم. در ادامه بهترین نرمافزارهای شبیه ساز اندروید در سال 2020 و کارایی خاص هر کدام را با هم مرور خواهیم کرد. پس تا پایان با ما همراه باشید.
[این مقاله در تاریخ 27 خرداد 99 بهروزرسانی شده است]
مناسب برای: اجرای بعضی بازیها مثل پابجی موبایل و کلش رویال
قیمت: رایگان
LDPlayer جزو شبیهسازهای نسبتا جدید و ناشناخته به شمار میآید که توانایی بالایی در اجرای بازیها دارد. عناوینی مثل پابجی موبایل، کلش آو کلنز، Brawl Stars، Black Desert و Free Fire روی این شبیهساز به طور کامل تست شده و اجرای نرم و روانی دارند. اینها را اگر به پشتیبانی خوب کیبورد و ماوس اضافه کنید، LDPlayer را شبیهساز بسیار مناسبی برای اجرای بازیها خواهید یافت.
به جز رایگان بودن یکی از مزایای LDPLayer آپدیتهای منظمی است که به طور ماهیانه برایش ارائه میشوند و کیفیت اجرای بازیها و اپلیکیشنها در آن را ارتقاء میدهند.
مناسب برای: توسعهدهندگان اندروید
قیمت: رایگان
اندروید استودیو همیشه یکی از مهمترین ابزارهای توسعهدهندگان برای خلق اپلیکیشن و بازی بوده و هست. به لطف یک شبیهساز درونبرنامهای، توسعهدهنده میتواند هر آنچه توسعه داده را روی ویندوز و مک شبیهسازی کند و این یعنی حتی اگر توسعهدهنده نباشید هم قادر به استفاده از این ویژگی خواهید بود.
شبیهساز درونبرنامهای اندروید استودیو قدرت پردازش بسیار بالایی دارد و اپها و بازیها را با کیفیتی مثالزدنی اجرا میکند. اما باید توجه داشته باشید که حجم خود نرمافزار چیزی قریب به یک گیگابایت است و نصبش زمان نسبتا زیادی میبرد. بنابراین اگر مصرفکننده عادی هستید بهتر است به سراغ سایر گزینههای این فهرست بروید.
اشاره به این موضوع بد نیست که اندروید استودیو با زبان برنامهنویسی Kotlin هم سازگاری دارد که ویژگیهای مدرنی به دنیای جاوا اضافه میکند.
دانلود شبیه ساز اندروید استودیو
مناسب برای: افرادی که خواهان افزایش راندمان کاری هستند
قیمت: رایگان
ARChon را شاید نتوان یک نرمافزار شبیه ساز اندروید کامل دانست. چرا که آن را به شکل افزونه در مرورگر گوگل کروم نصب میکنید و با توجه به همین موضوع استفادههایش هم محدودیت خاص خود را دارند.
اما اگر هدفتان صرفا اجرای اپلیکیشنهای اندروید روی رایانه باشد، و به دنبال چیز سبک و بی دردسری میگردید، ARChon یکی از بهترین گزینههاست. یک ویژگی بسیار خوب این افزونه سازگاری اش با طیف وسیعی از پلتفرمهاست. هر پلتفرمی که میزبان مرورگر گوگل کروم باشد قادر به اجرای این شبیهساز هم هست و این خصوصیتی است که خیلیها را مجاب به دانلود و استفاده از ARChon میکند.
توجه داشته باشید که برای استفاده از ARChon باید فایل APK اپ یا بازی مد نظرتان را به طور جداگانه دانلود و در آن بارگزاری کنید و گاهی شاید نیاز باشد که برای ایجاد سازگاری و اجرای اپها به ابزارهای خاصی متوسل شوید.
مناسب برای: استفاده حرفهای از اندروید به عنوان سیستم عامل دوم
قیمت: رایگان
Bliss OS رویکرد متفاوتتری نسبت به سایر شبیهسازهای این مقاله دارد. برای استفاده از این شبیهساز اندروید میبایست آن را به شکل یک ماشین مجازی در رایانه نصب کنید. یک گزینه دیگر که ویژگی فوقالعاده این شبیهساز محسوب میشود هم امکان بوت شدن آن از طریق USB است.
نصب این شبیهساز، چه به شکل ماشین مجازی و چه به شکل USB کار آسانی نیست. اما در صورت این کار میتوانید کاری کنید که رایانه شما به طور بومی سیستم عامل اندروید را اجرا کند، انگار که در کنار ویندوز دومین سیستم عامل شماست. ضمنا Bliss OS بر مبنای اندروید اوریو (اندروید 8.0) کار میکند و این جزو جدیدترین نسخههای سیستم عامل است که در شبیهسازها میتوانید پیدا کنید.
مناسب برای: اجرای بازیهای اندروید
قیمت: رایگان / 2 دلار در ماه
نیازی به تعریف و توضیح ندارد. یازده سال از روی کار آمدن بلواستکس میگذرد و طی این یک دهه انتخاب اول میلیونها نفر برای شبیهسازی اندروید روی رایانهها بوده و هنوز هم هست. پشتیبانی از مک و ویندوز، آپدیتهایی که هنوز هم منظم و به موقعند، و سازگاری بسیار عالی با بازیهای اندروید دلایل محبوبیت آن میان گیمرها هستند.
بلواستکس یکی از حجیمترین شبیهسازهاست، اما اجرای تقریبا عاری از نقصی از اپلیکیشنها و بازیهای اندروید روی رایانه دارد. مضاف بر این سازندگان این شبیهساز محصول دیگری تحت عنوان MSI App Player هم دارند که بعضی اعتقاد دارند از بلواستکس هم عملکرد بهتری به نمایش میگذارد.
در صورتی که خواهان یک شبیهساز مطمئن برای اجرای بازیها میگردید بلواستکس و MSI App Player یقینا باید جزو انتخابهای اول شما باشند.
مناسب برای: اجرای بازیهای اندروید به خصوص عناوین شوتر
قیمت: رایگان
شرکت Tencent که معرف حضورتان هست؟ سازنده پابجی موبایل نرمافزار شبیه ساز اندروید اختصاصی خودش را دارد که در اجرای عناوینی مثل خود پابجی و کال آو دیوتی عملکرد خوبی به نمایش میگذارد. تنظیمات گیمینگ کافی و متنوع هستند و شبیهساز گزینههای بسیار خوبی برای تنظیمات گرافیکی در اختیارتان قرار میدهد، به طوری که با طیف گستردهای از سیستمها سازگاری خواهد داشت.
شبیهساز Gameloop شاید برای توسعهدهندگان و افزایش بهرهوری کاری گزینه مناسبی نباشد، ولی برای اجرای بازیها، خصوصا پابجی موبایل جزو بهترین گزینههاست. پشتیبانی عالی از ماوس و کیبورد و عناوین رایگان زیادی که در فروشگاهش پیدا میکنید جزو دلایلی هستند که آن را برای اجرای بازی به شما توصیه میکنیم.
مناسب برای: توسعهدهندگان و برنامهنویسان
قیمت: رایگان با پرداخت درونبرنامهای
Genymotion در اصل برای توسعهدهندگانی طراحی شده که میخواهند در مدت زمانی کوتاه، محصولشان را روی طیف وسیعی از دیوایسهای اندرویدی تست کنند. برای همین گزینههای ویژهای در آن تدارک دیده شده. به عنوان مثال میتوانید یک گوشی نکسوس وان گوگل با اندروید 4.2 یا یک نکسوس 6 با اندروید 6.0 را در آن شبیهسازی کنید.
جابجایی سریع بین نسخهها و دیوایسهای مختلف اندروید یکی از دلایل مهمی است که بسیاری از توسعهدهندگان به سراغ Genymotion میروند. اما یک قابلیت بسیار خوب دیگر هم وجود دارد. Genymotion برای کسانی که سیستم قدرتمندی ندارند، امکانی فراهم کرده که بتوانند از ظرفیت پردازش ابری سرورهای این توسعهدهنده برای شبیهسازی بهره بگیرند.
در واقعی با چیزی شبیه به گوگل استیدیا برای شبیهسازی اندروید مواجه هستید که عملکرد قدرتمند و پایداری از خودش به نمایش میگذارد.
در قسمت دوم مقاله به سراغ هشت شبیه ساز اندروید دیگر خواهیم رفت که کاربردهای متفاوتی از نرمافزارهای این فهرست دارند.
پاسخ ها